У Кропивницькому будуть оприлюднені імена нерадивих господарів, чиї земельні ділянки заросли бур’янами

Понеділок, 10 червня 2019 14:12

На території Кропивницького недостатньо активно ведеться боротьба із бур’янами. На велику кількість непокошених ділянок землі в обласному центрі звернув увагу міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 10 червня.

- Завдання навести лад в зелених зонах міста я поставив на минулих апаратних нарадах, але, очевидно, мене не всі почули, - наголосив міський голова. – Я проїхав мікрорайонами і побачив місця, що не бачили цього року коси. Такий хід справ мене не задовольняє!

Очільник міста доручив ввести в практику перед початком кожної наради з керівниками виконавчих органів аналізувати виконання завдань, отриманих на попередніх «апаратках». Крім того, за фактом не виконання доручень міського голови буде проведене розслідування і підготовлене відповідне розпорядження про накладання стягнення.

Не висока активність мешканців з наведення ладу на прилеглих територіях спостерігається і в приватному секторі, і на орендованих підприємцями земельних ділянках.

- Минулого понеділка я закликав голів районних у місті рад опрацювати питання викосу територій в приватному секторі. Чому немає змін? Ніхто не отримав завдання? Де ваш актив? Адже йдеться про наведення елементарного санітарного порядку, - обурився Андрій Райкович. - Орендовані ділянки – ще одна, окрема тема. Тут максимально активно має працювати спецінспекція.

Крім того, міський голова наголосив на оприлюдненні імен орендарів земельних ділянок, які виявилися нерадивими господарями та активнішому покаранні їх гривнею.

Усі новини