У Кропивницькому демонтували два неузаконених кіоски, ще один павільйон — начерзі

Четвер, 13 липня 2023 17:21

У травні міська комісія з демонтажу тимчасових споруд та малих архітектурних форм прийняла рішення про демонтаж низки тимчасових споруд, зокрема павільйону і кіосків за адресами: вулиця Героїв України - павільйон між будинками № 28 та № 30; вулиця Віктора Френчка - кіоск «Питна вода» біля будинку № 29/1 та по вулиці Євгена Тельнова - кіоск без назви біля будинку № 2/1.

Повідомлення про демонтаж було оприлюднено у ЗМІ, де власників закликали до добровільного демонтажу неузаконених тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності за вказаними адресами і приведення земельних ділянок під ними у належний стан. Реакції з боку власників за визначений термін не було, тому сьогодні, 13 липня, розпочався примусовий демонтаж цих споруд. Зокрема, повністю демонтували два кіоски, і розпочали демонтаж павільйону. На місця виїздили і члени комісії аби проконтролювати хід робіт.

Конструкції тимчасових споруд передадуть на зберігання до КП «Благоустрій».

Нагадаємо, у Кропивницькому розпочалася масштабна робота щодо впорядкування розміщення тимчасових споруд для торгівлі. Чи не вперше створено єдину базу цих споруд, їх обліковують та перевіряють законність підстав, на яких були встановлені ці об'єкти.

Неодноразово до власників публічно звертався і заступник міського голови Олександр Мосін, який до слова, очолює комісію з демонтажу тимчасових споруд та малих архітектурних форм. У міській раді готові йти на зустріч тим із них, хто має бажання узаконити ці споруди, облаштувати чи перебудувати відповідно до правил благоустрою.

Усі новини

Материнське серце захищає
Середа, 8 травня 2024 17:34