У Кропивницькому дитячі садочки готуються до прийому вихованців

Вівторок, 26 травня 2020 17:25

Заклади освіти Кропивницького здійснюють необхідні протиепідемічні заходи для відновлення своєї роботи. Йдеться про забезпечення готовності приміщень закладів, проведення санітарної обробки, розрахунок кількості груп та кількості дітей в них по кожному садочку, створення робочих груп для прийому закладів до відвідування дітьми в умовах карантину.

Для працівників дитячих садків вже почали проводити інструктажі щодо правил роботи в нових умовах та дій у випадках виявлення інфікованих. Крім того, на початку кожного робочого дня освітянам обов'язково здійснюють температурний скрінінг для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Одночасно, управління освіти закуповує безконтактні термометри, миючі засоби, дезінфектори, інші необхідні засоби та матеріали для знезараження приміщень. Додатково в закладах дошкільної освіти перевірять якість води, у зв’язку тим, що водопровідні системи не працювали понад два місяці.

Нагадаємо, що вчора, 25 травня, 2020 року міська комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій надала дозвіл упpавлінню освіти Міської pади міста Кропивницького відкрити заклади дошкільної освіти для проведення заходів, пов’язаних із їх підготовкою до прийняття дітей. Проте відкриттю дитячих садочків передуватиме копітка праця із забезпечення суворих карантинних вимог.

Усі новини