У Кропивницькому догляд за зеленими насадженнями здійснюється системно і професійно

Вівторок, 14 липня 2020 10:12

Сьогодні, 14 липня, керівник КП “Благоустрій” Віктор Луценко розповів про всі види робіт, які виконуються підприємством у літній період в обласному центрі.

За інформацією Віктора Луценка, основними видами робіт комунального підприємства “Благоустрій” є покос, вигрібання та вивезення трави з газонів міста, висадження та утримання квітників, їх полив, а також санітарна обрізка дерев.

 - Площа газонних частин по місту, яку обслуговує підприємство в контексті покосу трави складає 188, 4 гектар. Станом на сьогодні працівниками підприємства викошено 98 гектар, з них 2,5 гектари - карантинні рослини, - розповів Віктор Луценко.

Посадовець повідомив, що працівниками підприємства було висаджено 195 880 одиниць розсади квітів на 37 локаціях міста загальною площею 8 325 кв.м. На висадження даних квітників станом на 01 липня підприємство витратило 2 мільйони 100 тисяч гривень.

- З початку року фахівці КП “Благоустрій” здійснили обрізку 1036 дерев. Загальна площа вулиць, на яких підприємство обслуговує дерева — 340, і 16 парків та скверів, - поінформував Віктор Луценко. - Загальна кількість дерев, яка знаходиться на обслуговуванні підприємства складає 107 200 дерев.

Насамкінець керівник КП “Благоустрій” зазначив, що всі види робіт, які виконує підприємство, проводяться відповідно до правил утримання зелених насаджень, затверджених Кабінетом Міністрів України у 2006 році.

Усі новини