У Кропивницькому інститути громадянського суспільства отримають з міського бюджету фінансову підтримку

Середа, 10 березня 2021 16:54

Інститути громадянського суспільства у Кропивницькому отримають з бюджету міської територіальної громади фінансову підтримку на виконання та реалізацію програм, проєктів, заходів щодо розвитку громадянського суспільства у 2021 році.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Кропивницької міської ради на своєму засіданні у середу, 09 березня.

Як повідомила начальник відділу з питань внутрішньої політики міської ради Оксана Горбенко, економічну підтримку з бюджету міста, зокрема, нададуть  молодіжній громадській організації КОВО на реалізацію конкурсу вуличних малюнків “КропАрт” на суму 33 150 гривень.

Асоціація жінок України “Дія” отримає 45 350 гривень для втілення проєкту жіночі постаті в історії міста Кропивницького.

Кіровоградській обласній організації Всеукраїнської громадської організації “Асоціація сприяння самоорганізації населення” виділять 45 000 гривень на реалізацію програми “Інструменти громадської участі”.

Відділу з питань внутрішньої політики надано доручення розробити для інститутів громадянського суспільства, яким надається фінансова підтримка з бюджету Кропивницької міської територіальної громади, проєкти договорів про виконання програми та забезпечити проведення моніторингу реалізації ними заявлених програм.

У свою чергу, інститутам громадянського суспільства, які отримають економічну підтримку, мають звітувати перед відділом з питань внутрішньої політики щомісяця до 05 числа.

Усі новини