У Кропивницькому із 25 січня розпочинається приписка громадян 2004 року народження до призовної дільниці

Понеділок, 11 січня 2021 16:12

Кропивницький міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомляє, що на підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” з 25 січня по 31 березня 2021 року оголошується приписка до призовної дільниці міста Кропивницький громадян 2004 року народження.

Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народилися з 01 січня по 31 грудня 2004 року включно, які постійно або тимчасово проживають на території міста Кропивницький, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: м. Кропивницький вулиця Віктора Чміленка, 47 у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою з 01 по 31 березня 2021 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до Кропивницького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Усі новини