У Кропивницькому комунальники ліквідовують наслідки нічної грозової бурі

Неділя, 25 червня 2023 15:22

Потужна злива з блискавицею, яка пронеслася вночі, 25 червня, у Кропивницькому додала клопотів комунальним службам. Як повідомив заступник міського голови Олександр Вергун, злива супроводжувалася сильним вітром, який зривав листя і уламки гілок, зливна каналізація і решітки забилися сміттям. Це завадило дощовим водам збігати.

- Внаслідок цього на дороги водою нанесло багато мулу, щебню, піску, грунту і ще більше забило ливнівки, - повідомив Олександр Вергун. - Зранку на вулиці виїхали працівники КП "Благоустрій", аби розчистити решітки зливної каналізації. До них доєдналися працівники "Універсал 2005" та "Міськсвітло", оскільки злива вивела з ладу близько десятка світлофорних об'єктів. Прибирали на вулицях Пашутінській, Великій Перспективній, Вокзальній та інших.

За словами заступника міського голови, роботи дуже багато. За браком робочих рук, комунальники не встигають прибрати всі намули протягом дня, тож цю роботу продовжать вночі.

- Звертаємося до кропивничан не паркувати автотранспорт на узбіччях доріг, щоб комунальні служби могли безперешкодно прибрати наслідки зливи на перехрестях доріг та прибардюрні частини вулиць важкою технікою, - наголосив Олександр Вергун

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01