У Кропивницькому кращими бійцями в закритих приміщеннях проявили себе ветерани

Понеділок, 1 березня 2021 20:07

У суботу, 27 лютого, в приміщенні Центру національно-патріотичного та військово-спортивного виховання міста Кропивницького відбулися змагання "Відкритий кубок з бою у закритих приміщеннях серед силових підрозділів Збройних сил України, Міністерства внутрішніх справ, охоронних структур та спортивних команд "Бойова двійка".

16 команд з різних областей України напрацьовували практичні навички бою у закритих приміщеннях та техніку роботи парами із застосуванням тренувальної стрілецької зброї.

Організатором заходу виступило управління молоді та спорту міської ради спільно з громадською організацією "Центр оперативної тактичної підготовки "Цитадель".

- Управління молоді та спорту відкрите до співпраці, нами продовжується робота з молодіжними громадськими організаціями щодо реалізації ініціатив на користь громади міста, - відзначила заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

За словами голови громадської організації "Центр оперативної тактичної підготовки "Цитадель" Олега Ковальчука, змагання мали інноваційний характер, аналогічних змагань с сфері національно-патріотичного спрямування у місті ще не проводилося.

- Карантинні обмеження змушують нас до вдаватися нових методик проведення змагань, завдяки бажанню розвиватися в напрямку національно-патріотичного виховання, бажанню долучати молодь до військової підготовки, думаю, що наступного разу ми зробимо турнір  ще кращим та яскравішим, - наголосив Олег Ковальчук.

За результатами  змагань кращими у поєдинках стала  команда Міністерства ветеранів, ІІ  місце посіли представники  територіальної оборони і «бронза» - в активі  тренінгового центру  ГУНП в Кіровоградській області

Усі новини