У Кропивницькому малечу запрошують на новорічну казку в обласну філармонію

Вівторок, 13 грудня 2022 16:58

Попри війну новорічне свято для кропивницьких малюків має бути. Артисти обласної філармонії підготували для юних кропивничан і гостей міста казкову виставу "Грінч — викрадач новорічного свята". Про виставу, сюрпризи, які чекають на малечу та підтримку наших захисників розповіла директорка Кіровоградської обласної філармонії Наталія Агапєєва.

- У нас уже склалася традиція, коли новорічні вистави для дітей ми влаштовуємо силами артистів нашої філармонії. Артисти дуже зворушливо підійшли до цього дійства, музиканти, співаки, артисти балету стали казковими героями. Ще влітку прийняли рішення, що новорічну виставу для маленьких кропивничан ми готуємо. Самі написали сценарій, самі зробили постановку, підготували костюми, це стовідсотково творчий продукт колективу обласної філармонії під орудою заступника директора Наталії Сафронової, - розповідає Наталія Агапєєва.

На дітей чекає зустріч із казковим героєм Грінчем, який не любить Новий рік і всіляко хоче зашкодити святкуванню. Улюблені герої мультфільмів влаштують справжнє шоу талантів та боротимуться за головний приз. При цьому усе святкове дійство проходитиме в інтерактивній формі, тож глядачі зможуть поборотися за нагороду, почаклувати зі справжнім чарівником, позмагатися в конкурсах і пограти в іграх. Крім того, кожна дитина отримає сувенір, який зможе використати під час вистави.

Наталія Агапєєва каже, загалом для дітей покажуть дев’ять святкових вистав. Будуть і благодійні заходи для дітей з малозабезпечених родин і вимушених переселенців. Та головний подарунок колектив філармонії готує для наших захисників. За виручені кошти тут планують придбати генератор, який передадуть на передову колегам, котрі нині боронять Україну. Тож кожен придбаний квиток на новорічну виставу — це маленький вклад у нашу велику перемогу.

Юних глядачів чекають на новорічну казку "Грінч — викрадач новорічного свята" 24 грудня о 10:00 та 13:00, 27 грудня о 10:00, 28 грудня о 13:00, 02 та 03 січня — о 10:00.

Усі новини