У Кропивницькому міська влада зупинила вивезення комунальної техніки з території ЖЕО №3

Понеділок, 3 квітня 2017 13:53

Міська влада не дозволила відібрати у комунального підприємства ЖЕО №3 спеціальну техніку. Як повідомив сьогодні, 3 квітня, під час наради з керівниками підприємств житлово-комунальної галузі начальник головного управління ЖКГ Віктор Кухаренко, попереднє керівництво ЖЕО № 3 за борги через аукціон продало трактор, автовишку та причіп.

- Є відповідна ухвала суду від 25 червня 2015 року, - відзначив Віктор Кухаренко, -Але ця техніка надзвичайно потрібна комунальникам і я не розумію, чому до цього часу не оскаржується винесене рішення в апеляційному суді. Сьогодні працівники ЖЕО №3 стали заручниками ситуації, до них приїхали і хотіли забрати техніку.

Як тільки сигнал про спробу вивезення техніки надійшов до міської ради, комунальникам на підмогу виїхала заступник начальника головного управління Тетяна Савченко. У присутності поліції техніку блокували на території ЖЕО, зачинили в гаражі із забороною віддавати, поки заявником не буде представлена вся документація.

Одночасно, повідомив Віктор Кухаренко, триває аналіз інформацію щодо іншої комунальної техніки, яка перебуває в податковій заставі.

Усі новини