У Кропивницькому на День міста діти вчилися науці виживання у таборовому містечку

Середа, 19 вересня 2018 13:10

Вперше в рамках відзначення  Дня міста у Кропивницькому влаштували  одноденну таборівку.

У Ковалівському парку розгорнулося найсправжнісіньке наметове містечко для усіх охочих дітей віком від 6 до 16 років. Програма табору була насичена  пізнавально-розважальною програмою, майстер-класами та забезпечена смачним харчуванням.

Діти з цікавістю брали участь у виконанні завдань на станціях «СТО», «Екстрім», «Медична допомога», «Іноземні мови», «Танцювальна», станція «Захисник», «Туристична», грали у ватербол. Юні таборівці також мали можливість навчитися вимірювати тиск в шинах, прокладати маршрут за навігатором, надавати першу медичну допомогу, виставляти намет, розбивати табір у лісі, підніматися на високу скелю, долати різноманітні перешкоди, одягати засоби захисту, вчилися танцювати, а головне – вони освоїли складну наук  бути справжньою командою.

На обід дітей чекала смачна польова каша з сосисками та сік, полуденник звичайно не обійшовся без морозива, а під час вечірнього вогнища – смажили зефір на багатті. На завершення дня таборівчани разом зі своїми вожатими підготували святковий концерт, під час якого і відбулося нагородження усіх учасників таборівки.

Хочемо подякувати усім, хто долучився до організації заходу: педагогам дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання Комунального закладу «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання міської ради міста Кропивницького» управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, обласного «Відділення НОК України», «Фольксваген – центр» Кропивницький «Порт-Олві», Мовний центр «Жираф Клаб», Військова частина АО 680, Центр оперативної тактичної підготовки «Цитадель», ГО «Отчий дім».

 

Усі новини