У Кропивницькому на центральній площі встановлять 12 новорічних ялинок

Понеділок, 12 грудня 2022 16:28

У Кропивницькому на площі Героїв Майдану, де традиційно розташовувалась головна ялинка області, цьогоріч відбудеться новорічна акція «Кіровоградщина серцем з вами», присвячена українським містам-героям, які постраждали від російських загарбників. Про це повідомила заступниця начальника ОВА, депутатка Кропивницькоої міської ради Катерина Колтунова.

Новорічне містечко прикрашатимуть 12 ялинок, які кропивничанам подарував начальник ОВА Андрій Райкович.

- 10 дерев символізуватимуть міста-герої України: Волноваху, Гостомель, Охтирку, Миколаїв, Чернігів, Харків, Херсон, Ірпінь, Маріуполь, Бучу та 2 ялинки присвятять ЗСУ та волонтерам. Біля них будуть облаштовані фото із зображенням міст до та після російського вторгнення, - повідомила Катерина Колтунова.

16 грудня о 12:00 кропивничани, жителі незламних міст, які тимчасово проживають у Кропивницькому, працівники структурних підрозділів ОВА, військовослужбовці та волонтери на площі Героїв Майдану прикрашатимуть ялинки.

Усіх кропивничан і гостей міста запрошують на центральну площу 19 грудня. Цього дня о 16:00 засвітиться святкова ілюмінація на новорічних деревах, яка працюватиме від генераторів. Також на площі покажуть святкове дійство з нагоди Дня Святого Миколая. Новорічне містечко працюватиме до 08 січня.

Усі новини