У Кропивницькому на ярмарку дегустували крафтові вироби

П'ятниця, 23 грудня 2022 15:47

Ярмарок-дегустація продукції місцевих ремісників та продаж декоративно-ужиткових виробів майстрів відбулася у Кропивницькому сьогодні, 23 грудня.

Місцеві крафтовики представили на вибір кропивничан виключно натуральну, смачну, гарну і унікальну продукцію — від продуктів до майстерних виробів. Ярмарок відбувся за ініціативи  виробників крафтових сирів “Румина”, кнайпи “Бамбетель” і “Козацький медок” за сприяння управління і побутовогго обслуговування населення департаменту економіки Кропивницької міської ради.

Кропивничани із задоволенням куштували сир, мед-крем, наливки, м’ясні вироби і солодощі, купували сувенірні вироби з каменю, глиняний посуд, вишивку, мило, свічки і м’які іграшки.

- Пропонуємо покупцям імбирно-медові пряники з глазуррю. Це гарний і смачний подарунок до свят, - розповідає крафтова кондитерка Олена Петричук. - Щоб виготовити таке печиво потрібно не менше чотирьох діб, а зберігається воно пів року. Нашу випічку можна купити не тільки на ярмарках, а й у кав’ярні “Ваніль”, магазині “Східні солодощі” на Ковалівці.

Ремісники охоче пригощали кропивничан своєю продукцією. Виробники крафтових сирів “Румина” кажуть, дуже добре, що місцева влада підтримує ремісників, адже споживачі все частіше надають перевагу натуральній і смачній продукції, тож добре було б, аби вони могли купувати її регулярно в одному місці.

Усі новини