У Кропивницькому наполегливо реалізується транспортна реформа: на міських маршрутах будуть задіяні тролейбуси з автономним ходом

Середа, 1 серпня 2018 16:34

У Кропивницькому планують випустити  на маршрути тролейбуси з автономним ходом. Робочу нараду з питання придбання сучасного електротранспорту  провів міський голова Андрій Райкович сьогодні. 01 серпня.

У зустрічі взяли участь профільний заступник міського голови Олександр Мосін, начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун, генеральний директор ТОВ “Торговий дім “ЛІТАН” Олег Сухов та представники банківських установ.

Метою зустрічі стало обговорення перспективи придбання містом 10-ти тролейбусів з автономним ходом повної комплектації у лізінг. Саме тому міський голова звернувся до банків розробити відповідну комерційну пропозицію. Андрій Райкович зауважив, що така лізінгова програма має бути складена на термін не більше, ніж на два роки і діяти на вигідних для міста умовах.

- Міська влада Кропивницького має можливість закупити п’ять сучасних якісних тролейбусів з автономною тягою, які відповідають усім світовим стандартам, - відзначив Андрій Райкович. - Але якщо банк нам запропонує вигідні умови придбання транспорту у лізінг, які дадуть можливість придбати десять таких тролейбусів, ми готові до співпраці.

Очільник міста запевнив, що міська рада готова виконати усі лізінгові зобов’язання протягом терміну, який визначить банк. А також звернувся з проханням якнайшвидше надати пропозиції для вивчення їх профільними фахівцями міської ради.

Усі новини