У Кропивницькому назвали імена кращих комунальників 2020 року

П'ятниця, 19 березня 2021 13:42

Сьогодні, 19 березня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, секретар міської ради Олег Колюка та заступник міського голови Олександр Вергун привітали всіх представників житлово- комунальної сфери міста з професійним святом.  Саме ці люди, 24 години на добу працюють для того, щоб життя кропивничан було комфортним та зручним. Але при цьому комунальники знаходять час та натхнення для творчості. Виставку своїх робіт вони облаштували в приміщенні міської ради. Тут і неповторні картини маслом та з пазлів, чудові картини бісером, вишивані рушники, скульптури з будівельних матеріалів. А ще ляльки, яких комунальники знаходять на смітнику, а тоді реставрують, даруючи їм нове життя.

Вітаючи комунальний блок зі святом Андрій Райкович зауважив, мають спільну мету - розвивати місто, робити його затишним, квітучим і комфортним.

- Ви з самого ранку і до вечора робите все, щоб Кропивницький був чистим, затишним та комфортним в будь-яку пору року. А слів подяки чуєте не так уже й багато. Тому сьогодні, напередодні вашого професійного свята хочу вам, усім колективам комунальних служб міста, колективам ЖЕО щиро подякувати за дуже нелегкий труд. Ми за останні роки відчутно оновили парк прибиральної техніки. Але, щоб у дворах, на зупинках, на вулицях було прибрано, треба людські руки. Щоб місто було освітленим, будинки впорядкованими, мережі відремонтованими, теж не обійтися без людських рук. Я щиро вдячний кожному із вас за терпіння, за сумлінну службу на комунальній передовій міста, - подякував міський голова.

За сумлінну працю комунальникам подякував і заступник міського голови Олександр Вергун.

- Я щиро дякую кожному з вас за роботу. Я не з чуток знаю, яка вона нелегка і невдячна. Але саме завдяки вам працюють інженерні комунікації, водопровідно-каналізаційне господарство, дороги міста, висаджуються нові квіти та дерева. Попереду у нас ще багато завдань, тому я бажаю вам наснаги, терпіння і професіоналізму, - привітав присутніх Олександр Вергун.  

Кращим з кращих представників галузі вручили грамоти й подяки від ОДА і Кропивницької міської ради, ГУ ЖКГ.. Але, чи не найбільш очікуваний момент сьогоднішнього заходу – підсумування результатів онлайн конкурсу на звання кращого працівника житлово – комунального господарства міста. Голосування тривало з 1 по 10 березня. Між учасниками розгорнулась справжня боротьба в соціальних мережах. В результаті перемогу в номінації кращий двірник отримав Анатолій Берест з ЖЕО №4, кращим слюсарем – сантехніком став Юрій Дяченко з ЖЕО №1, а кращим слюсарем – електриком міста обрали Віктора Резніка, з ЖЕО №4. «Народні» переможці отримали незвичні подарунки – «золоті» інструменти.

Святковий настрій винуватцям свята створювали ансамбль народної музики «Степограй», який виступив перед глядачами з дебютом. Свій талант гостям дарувала Оксана Константінова. А соліста, лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів Олександра Безая гості зустріли шаленими оплесками.

Усі новини