У Кропивницькому оголошені тендери на виконання ремонту міських доріг

Понеділок, 3 квітня 2017 16:30

Головне управління житлово-комунального господарства міської ради Кропивницького дало старт першим тендерним процедурам на здійснення ремонтів дорожнього покриття в обласному центрі. Як повідомив начальник головного управління Віктор Кухаренко під час наради з керівниками підприємств комунальної галузі сьогодні, 03 квітня, першими об’єктами, по яких відкриті електронні торги, стали вулиця Авіаційна і провулок Маріупольський.

Стан ремонтів міських доріг, як капітальних, так і поточних, тримає на особистому контролі міський голова Андрій Райкович. Сьогодні, під час апаратної наради він доручив комунальникам терміново розпочинати масштабний ремонт, оскільки настали сприятливі погодні умови для цього.

Віктор Кухаренко відзначив, що підвищенню якості проведення ремонтних робіт цьогоріч сприятиме відлагоджена співпраця з підприємтсвами, які обслуговують підземні комунікації, у першу чергу, тепло-, водо-, газопостачальниками та зв’язквіцями.

- Всі роботи з дорожнім покриттям у Кропивницькому будуть погоджуватися з керівниками таких підприємств, - наголосив Віктор Кухаренко. – У такому випадку стануть неможливими факти, коли дорожники стелять асфальт, а після них починають випробувати теплові мережі чи здійснювати плановий ремонт водогону. Маємо добре попрацювати разом на підготовчому етапі, щоб бюджетні кошти працювали ефективно.

Усі новини