У Кропивницькому підприємці реалізують нові бізнес-проєкти

Середа, 5 липня 2023 09:43

У Кропивницькій міській раді відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва, яка розглянула чотири бізнес-проєкти.

Зокрема, перший проєкт - "Облаштування крафтвої пекарні-кав'ярні". Мета його -створення привабливого та унікального закладу, де будуть представлені різноманітні види випічки та смаколиків, виготовлених за старовинними та традиційними європейськими і національними рецептами, підвищення привабливості та іміджевості нашого міста.

Проєкт "Кропивницькі печериці" – створення першої в Кропивницькому тепличної ферми з вирощення екологічно чистих печериць.

Ще один проєкт - "Облаштування танцювальної студії "THREE AND HALF". Його реалізація сприятиме створенню простору для учасників різної вікової категорії та хореографів, які зможуть розвивати свої навички, виражати свою творчість та сприяти розвитку сучасної хореографії в цілому.

Проєкт "Облаштування екофрендлі кав'ярні "Зілля" – це, перш за все, запровадження внеску в екологічну стійкість та стимулювання змін у способі життя нашої громади, а також приємне середовище для відвідувачів. Заявниця проєкту повідомила, що кав'ярню можна буде відвідувати з домашніми улюбленцями (pet-friendly).

Усі проєкти суб'єктів господарювання було погоджено для надання фінансової підтримки на умовах співфінансування з Регіональним фондом підтримки підприємництва у Кіровоградській області за рахунок коштів Програми розвитку малого і середнього підприємництва у м. Кропивницькому

Підприємці, які представляли на засіданні Координаційної ради свої проєкти,  дуже різні: хтось професійний викладач із солідним професійним досвідом, хтось тільки навчається, а хтось займається волонтерською діяльністю. Але всі як один прагнуть розвивати Кропивницьку громаду та створювати нові робочі місця. Завдяки плідній співпраці з місцевою владою підприємці зможуть реалізувати свої креативні ідеї та  створять нові робочі місця.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13