У Кропивницькому попрощалися із загиблим воїном - Героєм Романом Рикаловим

Вівторок, 5 вересня 2017 13:20

Сьогодні, 5 вересня, у Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища відбулась церемонія прощання з бійцем 3-го полку спеціального призначення Романом Рикаловим. Провести героя в останній путь прийшли батьки, рідні і друзі, бойові побратими, очільники області та міста громадськість обласного центру.

- Дуже прикро, що у наш час молоді хлопці відходять у вічність таким чином. Але, якщо Господь допустив нашому народу такі важкі випробування, напевне він знав, що є серед нас такі бійці, які не будуть шкодувати життя свого, щоб довести любов та вірність своїй Батьківщині, - сказав під час панихиди владика Марк, єпископ Кропивницький і Голованівський. - Герої доти живі, доки вони живуть у нашій пам’яті. А наша найкраща подяка їм — жити праведно, та цінувати мирне небо над головою, за яке вони поклали свої життя.

Роман Рикалов загинув 29 липня 2014 року у складі бойової групи, яка займалася пошуками екіпажу збитого літака СУ – 25. Особу Романа Рикалова було підтверджено за результатами ДНК - експертизи.

Усі новини