У Кропивницькому презентували кліп присвячений мікрорайону Кущівка

П'ятниця, 1 листопада 2019 15:35

У четвер,  31 жовтня, в актовій залі школи №30 презентували другий кліп про життя одного з мікрорайонів Кропивницького – Кущівку.

«Рідна Кущівка - очима дітей» - це втілення дитячих думок в реальність, адже сценарій до цього кліпу написаний на основі їх творів.

- Минулого року ми випустили кліп про мікрорайон. Але, це була, скажімо так, доросла версія, - відзначив під час презентації кліпу депутат міської ради Сергій Кріпак. -  Ми змогли відобразити Кущівку такою, як бачать її ті, хто щодня проходить рідними вулицями, мешкає там роками. Дитяче світосприйняття – зовсім інша річ. Тішимось тим, що учні школи №30 активно брали участь у зйомках.

Створити відео на основі дитячих творів, а згодом залучити їх до зйомок, стало цікавою практикою. Ніхто не може сказати щиріше, точніше й правдивіше про світ, як діти.

- Брати участь у зйомках було надзвичайно цікаво. І хоча це непростий процес, але дуже захоплюючий. Деякі сцени перезнімали не один раз. Крім того, я ще й озвучувала кліп. З нами працював професійний диктор, пояснюючи всілякі техніки й прийоми для дикції, - ділиться враженнями одна з героїнь відеоролика.  

 

 

Усі новини