У Кропивницькому продовжує реалізовуватися програма оптимізації системи теплопостачання

Вівторок, 26 липня 2022 17:20

Сьогодні, 26 липня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кропивницької міської ради. Члени виконкому під головуванням секретаря міської ради Олега Колюки прийняли важливі рішення, направлені на забезпечення стабільної життєдіяльності громади міста в умовах воєнного часу.

Зокрема, виконком вніс необхідні зміни до міського бюджету та низки галузевих програм на 2022 рік, визначив переліки та обсяги закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення потреб громади.

Важливими залишаються питання підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимових умовах. Рішенням виконавчого комітету на забезпечення виконання програми оптимізації системи теплопостачання надано дозвіл на відключення ще шести багатоповерхівок від мережі централізованого теплопостачання.

Це житлові будинки у яких мешканці організовано віддали перевагу індивідуальним системам теплозабезпечення:

  • Героїв України, 22, корп.1;
  • Євгена Тельнова, 7, корп.4;
  • Полтавська, 24, корп.1 (під’їзди 3,4,5);
  • Олени Теліги, 5;
  • Короленка, 52;
  • провулок Ковалівський, 13.

Виконавчий комітет встановив також підприємствам ТДВ "Інтерресурси" та ПП "АВКУБІ"  тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії, для споживачів, що фінансуються з державного чи міського бюджету на рівні 90% від середньозважених тарифів. Відтепер вони складають 3303,68 грн/Гкал та 2925,62  грн/Гкал відповідно.

Цього дня виконком прийняв також низку рішень, направлених на забезпечення житлових прав громадян, прав дітей та на соціальну підтримку членів територіальної громади міста.

Усі новини