У Кропивницькому продовжується акція “Зробимо місто зеленим”

Середа, 18 квітня 2018 18:27

Сьогодні, 18 квітня, на прилеглій території інженерного коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету за ініціативи управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького продовжилась акція “Зробимо місто зеленим”.

Цього дня студенти висаджували білі верби, піраканти, козацькі ялівці, спіреї Вангута, тамарикси, кизильники та дерева білої шовковиці.

- Спільно зі студентами інженерного коледжу з метою відновлення кисневого ресурсу міста ми оновили зелені насадження по вулиці Київській, а також квітники прилеглої території, - зазначила заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська. - Посадковий матеріал був обраний керівництвом навчального закладу. В розпочатій акції ми наголошуємо саме на приживлюваності дерев, тому що тут вони будуть доглянуті та забезпечені якісним поливом.

Слова подяки за озеленення прилеглої території навчального закладу висловили директор інженерного коледжу Микола Сторожук та студентський склад навчального закладу.

Усі новини