У Кропивницькому продовжують активно працювати над реалізацією проекту USAID “Енергетична безпека”

Вівторок, 16 березня 2021 12:01

В Кропивницькому напружено триває процес підготовки масштабної  модернізації схеми теплозабезпечення міста. Сьогодні, 16 березня, спеціалісти головного управління ЖКГ, департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради спільно з фахівцями КП «Теплоенергетик» і партнерами – представниками організації USAID зробили черговий крок у напрямку реалізації проєкту «Енергетична безпека» Кропивницького.

Для спеціалістів міської ради та теплогенеруючого підприємства відбувся онлайн тренінг з використання багатофакторної моделі оцінки інвестиційних проектів.

За інформацією заступника міського голови Олександра Вергуна, представники КП «Теплоенергетик» надали всю необхідну інформацію щодо технічних характеристик та стану теплового господарства міста. На даний час фахівцями USAID розроблюється технічна модель. Вона продемонструє, які зміни має здійснити міська влада у тепловому господарстві обласного центру. Вже незабаром проєкт схеми теплозабезпечення  Кропивницького буде наданий до міської ради на погодження.

Водночас міський голова Андрій Райкович вчергове наголосив - модернізація схеми теплозабезпечення міста залишається на 2021 рік пріоритетним питанням у діяльності міської влади. Для міста важливо якнайшвидше пройти всі підготовчі етапи і перейти до практичної реалізації проекту.

Усі новини