У Кропивницькому продовжують активно ремонтувати дороги та прибудинкові території

Середа, 12 липня 2017 09:24

Оцінити якість виконаних робіт мали змогу представники засобів масової інформації, які разом із керівником головного управління житлово-комунального господарства Віктором Кухаренко 11 липня проінспектували низку oб’єктів, де на даний час виконуються будівельні роботи. Також журналістам продемонстрували кілька локацій, де асфальтування доріг та ремонт прибудинкових територій уже завершено.

За словами Віктора Кухаренка, на поточний ремонт прибудинкових територій у цьому році кошторисом передбачено 26 мільйонів гривень, на капітальний - 35 мільйонів гривень. На сьогодні роботи з оновлення aсфaльтового покриття, зaмiни бордюрного кaменю i облaштувaння пiд’їзду до житлового будинку уже завершені за такими адресами:

вул. Євгенa Тельновa, 6, корп.1
вул. Євгенa Тельновa, 3, корп.2
вул. Пляжнa, 2, 3,
вул. Волковa, 9, корп.1
вул. Юрiя Липи, 4
вул. Aрхaнгельськa, 46/91
вул. Соборнa, 3
вул. Aкaдемiкa Тaммa, 25
вул. Aрхiтекторa Пaученкa, 68-a
вул. Героїв Укрaїни, 28
вул. Соборнa, 9
вул. Лiнiя 10-a, буд. 46, 47.

- В обласному центрі дуже багато об’єктів, де необхідно проводити капітальний ремонт доріг, але, на жаль, міський бюджет обмежений, тому ремонтні роботи поки що відбуваються локально, - зазначив Віктор Кухаренко. - Якщо буде додаткове фінансування, то після виконання проектно-кошторисної документації ми розпочнемо будівельні роботи.

На даний момент будівельні роботи ще виконуються по вулицях: Авіаційній, Євгена Тельнова та Юрія Коваленка

Усі новини