У Кропивницькому продовжують усувати наслідки негоди

Понеділок, 27 листопада 2023 22:15

Підсумки роботи комунальних служб за минулу добу у пік негоди, що розгулялася у Кропивницькому, підбив сьогодні, 27 листопада, заступник міського голови Олександр Вергун під час брифінгу. Прокоментував він і поточний стан справ з прибирання міста від снігу.

Усі комунальні служби міста про негоду були завчасно попереджені і провели вихідні у робочому режимі. Цілу ніч, із 17.00 вчорашнього вечора і до 05.00 ранку сьогодні,  комунальники прибирали магістральні вулиці міста після снігопаду. І вже зранку  громадський транспорт виїхав на свої маршрути. Були випадки, коли залучались і надзвичайники — довелось розпилювати аварійні дерева та  буксирувати авто, яких знесло з проїжджої частини.

- Вчора були перебої із водопостачанням по селищу Новому. Було відключення на станції першого підйому. Там аварійна бригада запустила дизель-генератор на ніч для насосів . Станом на зараз водопостачання селища відновлене. Ситуація контрольована, - повідомив Олександр Вергун.

Загалом, за словами заступника міського голови, станом на ранок 27 листопада у Кропивницькому тепло, водо- і газопостачання здійснюється у штатному режимі . Є в місті 5 житлових будинків, які поки не підключені до теплопостачання, там працюють аварійні бригади і в підвалах цих будинках, і на інженерних комунікаціях.

Прибирання міста від снігу триває сьогодні, продовжиться воно і завтра.

- Дві одиниці комунальної техніки працюють на дорогах міста вдень. А в ніч так само вийде спеціалізована техніка, яка розчищатиме магістральні дороги до асфальтового покриття. Завтра комунальники перейдуть до інших вулиць і віддалених мікрорайонів, - підсумував Олександр Вергун.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01