У Кропивницькому провели рейд щодо перевірки дотримання заборони на продаж алкоголю у вечірній і нічний час

Вівторок, 14 липня 2020 15:29

Вчора, 13 липня з 22.00 до 08.00 години 14 липня, працівники управління торгівлі та побутового обслуговування населення Алла Козлова та Ірина Бабій здійснили перевірку об’єктів торгівлі з продажу алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами.
Нагадаємо, що з метою дотримання громадського порядку, попередження правопорушень, пов’язаних із зловживанням алкоголем, зниження рівня злочинності, попередження та зменшення вживання серед населення алкогольних напоїв і їх шкідливого впливу на здоров’я населення, міська рада Кропивницького заборонила продаж пива, крім безалкогольного, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання з 22 години вечора до 8 години ранку в межах міста.
У результаті проведеної перевірки працівники управління виявили, що у двох магазинах після 22:00 здійснювався продаж алкогольних напоїв.
За фактом встановлених порушень складено адміністративні протоколи за статтею 156 ч. 2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, продаж алкогольних напоїв у заборонений час доби.

Порушникам загрожує штраф від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Усі новини