У Кропивницькому провели в останню путь земляка, який став до лав Небесного воїнства

Вівторок, 18 липня 2023 14:27

Сьогодні, 18 липня, кропивничани провели в останню путь Героя-земляка, який став до лав Небесного воїнства – солдата Олександра Радіонова.

Олександр Радіонов народився в Кропивницькому 11 грудня 1968 року. Після закінчення школи №15 вступив до професійно-технічного училища №4. Потім були робота на заводі “Червона зірка”, строкова служба в армії, після якої він деякий час мешкав і працював у Дніпрі. В рідне місто повернувся у 2000 році.

- Був чесною і доброю людиною, його дуже поважали сусіди й колеги, завжди був готовий прийти на допомогу. Дуже любив рибалити. Любив життя. Він загинув у свій перший бойовий вихід, - ледь стримуючи сльози ділиться дружина Героя Олена.     

На початку квітня 2023 року Олександра Радіонова мобілізували до лав Збройних сил України. 25 квітня стрілець-снайпер механізованого відділення загинув в бою з російськими окупантами в районі Богданівки Бахмутського району.

Вічний спочинок він знайшов на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища. Панахиду відслужив настоятель храму Святого Володимира Православної церкви України Отець Йосип.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28