У Кропивницькому розпочалося четверте засідання десятої сесії міської ради

Четвер, 21 грудня 2017 14:39

Четверте засідання десятої сесії міської ради міста Кропивницького сьомого скликання розпочалось сьогодні, 21 грудня, із запізненням майже на годину.

Міський голова Андрій Райкович не міг розпочати роботу сесії вчасно, оскільки частина депутатів у цей час перебувала на позаплановому засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності. За словами голови комісії Володимира Зайченка, засідання було скликано на вимогу кількох депутатів, що висловили бажання внести певні зміни до програми ЖКГ на 2018-2020 роки. Володимир Зайченко також зазначив, що під час засідання конструктивної розмови не вийшло, оскільки більшість депутатів не отримали матеріали про зміни, які мала розглядати комісія. А також обранців не влаштував час зібрання комісії — перед початком сесійного засідання. Саме тому обговорення затяглось у часі, і у підсумку, зміни до програми у депутатів не знайшли підтримки.

- Вчора на погоджувальній нараді голова Радикальної партії Рафаель Санасарян зініціював внесення змін до програми житлово-комунального господарства на вимогу його однопартійців. Пропозиція була підтримана, і було вирішено це питання опрацювати негайно, - наголосив секретар міської ради Андрій Табалов. - Існує така практика термінового скликання комісії безпосередньо перед сесією, під час сесії або у її перерві. Був випадок, коли я особисто ініціював зібрання комісії з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності під час сесії в обідню перерву через те, що головне управління ЖКГ мало внести певні зміни до програми цього року.

Усі новини