У Кропивницькому розпочався Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті Віктора Зверєва

Вівторок, 29 червня 2021 17:09

Сьогодні, 29 червня, в Кропивницькому стартував V Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Віктора Зверєва.

Змагання відбуваються на базі факультету фізичного виховання ЦДПУ імені Володимира Винниченка. В двобоях зійдуться 84 спортсмени з 19 команд.

Життя Віктора Зверєва було тісно пов’язане з обласним центром, адже він чимало часу присвятив викладацькій роботі в Кропивницькій КДЮСШ №1. Очолював  тренерський склад молодіжної збірної України, був майстром спорту міжнародного класу... 

За його наставництва українська молодіжка виборювала першість на чемпіонатах Європи та гучно заявляла про себе на чемпіонатах світу. Саме під його керівництвом представник молодіжної збірної Раміль Гаджиєв приніс перше для України золото юніорських Олімпійських ігор.

В урочистій церемонії відкриття змагань взяв участь Кропивницький міський голова Андрій Райкович.

- Надзвичайно приємно вітати всіх на чудовому турнірі, який засвідчує, що фізична культура і спорт посідають в Україні гідне місце. У нашій пам’яті Віктор Павлович Зверєв залишається надзвичайно успішним і талановитим тренером та спортсменом. Він прославив Кропивницький і ми пишаємося тим, що започатковані ним спортивні традиції досі живуть в нашому місті. Я щиро вітаю учасників змагань і бажаю їм успіхів. Нехай переможе сильніший!, - наголосив у вітальному слові міський голова.  

Усі новини