У Кропивницькому розпочинається масштабний капітальний ремонт дорожнього полотна по вулиці Короленка

Четвер, 14 червня 2018 09:05

Із наступного тижня у Кропивницькому розпочинається масштабний капітальний ремонт дороги по вулиці Короленка.

Перед початком робіт міський голова Андрій Райкович зустрівся директором підрядної організації ТОВ «ДС ПРОМ ГРУП», яка стала переможцем у тендері, Дмитром Мусієнком. У зустрічі взяли участь заступник міського голови Олександр Грабенко і начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко.

- Це надзвичайно важлива для міста транспортна магістраль і комплексний капітальний ремонт у цьому мікрорайоні дозволить значно  покращити і транспортне сполучення і пасажирські перевезення, і загальний благоустрій території, - відзначив очільник міста.

Відповідно до проекту передбачається капітальне відновлення дорожнього покриття по вулиці Короленка від кільця біля аеропорту до вулиці Холодноярської із заміною бордюрного каменя і облаштуванням тротуарів та газонів.

- Проект дороговартісний, з міського бюджету буде використано близько 35 мільйонів гривень, тому контроль за виконанням робіт має бути системний, на всіх етапах, з перевіркою якості матеріалів, що використовуються при асфальтуванні., - наголосив Андрій Райкович. – Крім того, всі комунальні підприємства, чиї мережі проходять під дорогою повинні провести належну ревізію систем: де потрібно – замінити, залишити резервні труби, бо після ремонту ніхто вже не дозволить розривати нове покриття.

Міський голова також доручив на період ремонту детально опрацювати план руху транспорту, у тому числі громадського, в об’їзд вулиці Короленка і довести його до громадськості, щоб люди знали і розуміли - як можна проїхати і де чекати на автобус чи маршрутку.

У свою чергу, директор ТОВ «ДС ПРОМ ГРУП» Дмитро Мусієнко запевнив міського голову, що підприємство має великий досвід виконання подібних робіт і належна якість асфальтування буде гарантована.

- У нас працюють кваліфіковані спеціалісти – дорожники,  маємо всю необхідну спеціальну техніку, а асфальтова суміш виготовлятиметься на нашому заводі під наші замолення, - акцентував увагу Дмитро Мусієнко. – Для виготовлення асфальту ми використовуємо лише компоненти високої якості, які зарекомендували себе з досвіду виконання ремонтів доріг. Покриття вулиці Короленка  буде облаштовано сучасною щебенево-мастиковою асфальто-бетонною сумішшю, яка прослужить довгі роки.

Сьогодні спеціалісти – дорожники виконують підготовчі геодезичні роботи, а вже з наступного тижня на вулиці Короленка від кільця аеропорту розпочнеться заміна бордюрів.

Усі новини