У Кропивницькому розшукують дорожні знаки

П'ятниця, 16 червня 2023 13:01

Служба автомобільних доріг Кіровоградської області просить повернути дорожні знаки, які з початком повномасштабного вторгнення люди познімали з доріг для дезорієнтації ворога. Це потрібно для відновлення та розвитку інфраструктури. З відповідним зверненням підприємство звернулося до жителів Кропивницького та інших населених пунктів області.

"Із першого дня повномасштабного вторгнення ворога на територію нашої держави, з українських доріг зникли знаки. Для дезорієнтації ворога демонтували їх як самі дорожники, так і небайдужі українці і Кіровоградщина не стала виключенням.

Учасники руху бачать, що потроху ми почали встановлювати дороговкази на свої місця та, на жаль, велика їх частина і досі залишається незнайденою. Зникли не тільки знаки маршрутного орієнтування, але й багато знаків організації дорожнього руху. Саме вони є запорукою безпечних подорожей, тому вкрай важливо повернути ці знаки в місця їх дислокації.

Тож звертаємося до всіх мешканців Кіровоградщини, хто знає де знаходяться демонтовані дороговкази та повідомити про це Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Кіровоградській області за цілодобовою диспетчерською лінією: (068) 664-64-22.

Дякуємо за вашу небайдужість і сподіваємося на вашу доброчесність", - йдеться у зверненні.

Усі новини