У Кропивницькому шукають талановитих виконавців патріотичної пісні

Середа, 10 жовтня 2018 12:38

Молоді виконавці сучасної пісні віком від 15 до 35 років запрошуються до участі у фестивалі української патріотичної пісні «Моє ім’я - Україна».

За інформацією організатора фестивалю - управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, фестиваль чекає на  солістів-вокалістів,  вокальні дуети та тріо, які виконують пісні  патріотичної тематики, які вже  заявили про свої успіхи у музичних конкурсах та фестивалях різного рівня та  мають досвід концертних виступів.

Конкурсне прослуховування учасників фестивалю відбудеться  08 листопада 2018 року о 13 годині у глядацькій залі медичного факультету  № 2 Донецького національного медичного університету (м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 1).

До виступу виконавці мають підготувати дві українські пісні патріотичного спрямування, які виконуються під фонограму (-1), інструментальний супровід або «a cappella» загальною тривалістю не більше 9 хвилин.

Конкурсна програма фестивалю проводиться за номінацією «Солісти-вокалісти, дуети та тріо» у двох вікових категоріях:

1 категорія – від 15 до 23 років включно;

2 категорія – від 24 року до 35 років включно.

Для участі у фестивалі необхідно подати заявку на електронну адресу: umc@krmr.gov.ua або в друкованому вигляді за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 313 (управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького).

Контактна особа: Черкасська Катерина Володимирівна, (0522) 24 44 27, 24 34 97

Термін подачі заявок завершується 01 листопада 2018 року.

 

Детальніше з умовами Конкурсу можна ознайомитись за посиланням:

http://kr-rada.gov.ua/site/uploads/files/Vyconavchi%20organy/Upravlinnya-molodi-ta-sportu/polozhennya_moe-imya-Ukraina.pdf

Усі новини