У Кропивницькому – сильний снігопад: автомобілістам необхідно прибрати техніку з узбіччя міських доріг

П'ятниця, 12 лютого 2021 09:36

Прогнози синоптиків підтвердилися і на території Кропивницького суттєво погіршилися погодні умови: тривають хуртовина, снігопад, ожеледь. Вдень по місту очікується сильні пориви вітру – до 15-20 м/с.

Комунальні служби міста продовжують працювати, щоб забезпечити стабільний рух транспорту міськими дорогами і перевезення пасажирів. Для підвищення ефективності роботи комунальної техніки, необхідно неухильно дотримуватися визначених правил і не допускати паркування автотранспорту на узбіччях доріг.

З проханням прибрати автомобілі з проїжджої частини до власників транспорту звернувся міський голова Андрій Райкович.

«Шановні автомобілісти, знов звертаюсь з проханням прибрати машини з узбіч доріг. Прошу, дайте можливість снігоприбиральній техніці якісно попрацювати! Вночі комунальники вивозили сніг з центральних вулиць міста. Вони вже тиждень працюють і вдень, і вночі! Але снігопад очікується сильний, тому місто знову засипле і нам треба буде оперативно ліквідовувати наслідки негоди.

Прошу також екіпажі поліції допомогти і не пускати в місто важковаговий транспорт, щоб не створювати додаткові затори та не заважати чистити шляхи.

Тож шановні кропивничани, не кидайте машин на узбіччях і тротуарах, тим ви допоможете комунальним службам якісніше прибрати місто від снігу», - йдеться у зверненні.

Усі новини