У Кропивницькому стартує VІІ міський бізнес-турнір «Стратегія фірми»

Понеділок, 8 листопада 2021 15:11

У Кропивницькому стартує реєстрація учасників на VII Бізнес-турнір "Стратегія фірми.Кропивницький-2021". Про це сьогодні, 08 листопада, повідомила начальниця управління освіти Кропивницької міської ради Лариса Костенко.

Це традиційні для закладів освіти обласного центру дистанційні змагання з управління компанією, де кожен може відчути себе в ролі  керівника бізнесу і розвивати його від моменту отримання стартового капіталу до розвитку активної діяльності у конкурентному середовищі.

- У грі все реалістично, по-справжньому, але ми нічим не ризикуємо, адже все відбувається у середовищі комп'ютерної програми бізнес-симуляція ViAL+, - розповіла Лариса Костенко. - Участь в проєкті безкоштовна. Для переможців передбачені призові заохочення.

Реєстрація учасників відбуватиметься до 14.11.2021. Стартує турнір 15 листопада, це буде відбірковий етап і триватиме він до 04 грудня.
Фінал відбудеться всередині грудня 2021 року.

- В залежності від епідемічної ситуації буде прийнято рішення - очно чи заочно буде проходити фінал. Також можливе коригування термінів, - наголосила Лариса Костенко.

Посилання на реєстрацію: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7mmsJOXgSH5cbzWsZJdtJQ__f_A1i-iMhsMNl1vv4m-_vUw/viewform

Усі новини