У Кропивницькому стартувало голосування за кращі проекти громадської ініціативи

Вівторок, 18 квітня 2017 10:54

Від сьогодні, 18 квітня, кропивничани можуть скористатися правом віддати свій голос  за один із проектів  міської програми „Громадський бюджет”. Як повідомив під час прес-конференції у міській раді начальник управління економіки Андрій Паливода, впродовж 10 робочих днів, до 03 травня включно, усі охочі можуть долучитися до визначення переможців серед проектів громадської ініціативи, реалізація яких фінансуватиметься із міського бюджету.

За інформацією начальника управління, до участі у публічному голосуванні допущені 86 із 96 поданих проектів.  38 з них загальноміські з кошторисом до 800 тисяч гривень , а 48  - локальні, що мають собівартість до 200 тисяч гривень.

- Проголосувати  за обраний  проект мешканці міста мають можливість  двома способами, - наголосив Андрій Паливода. -  Через офіційний сайт міської ради, ідентифікувавши себе через код BANK ID, чи поставивши відповідну помітку у паперовому бюлетені, який можна отримати у приміщенні міської ради за пред’явленням паспорта із понеділка по п’ятницю із 10.00 по 16.00. Кожен кропивничанин має право проголосувати двічі: за один малий і один великий проекти.

Усі новини