У Кропивницькому стартувало опитування щодо зміни символіки міста

Вівторок, 2 серпня 2022 14:37

У Кропивницькому стартувало проведення електронної консультації з громадськістю щодо зміни герба і прапора міста. Про це повідомила начальниця відділу комунікацій із громадськістю Кропивницької міської ради Оксана Горбенко.

- Питання, винесене на обговорення: чи підтримуєте Ви зміну символіки міста – герба і прапора? Відповідь кропивничани можуть дати за посиланням: https://kr-rada.gov.ua/simvolika_mista/opituvannya-simvolika/. Опитування проводиться з метою вивчення громадської думки щодо необхідності зміни символіки міста. Участь у ньому можуть взяти жителі міста, представники інститутів громадянського суспільства, засоби масової інформації, регіональні органи державної влади та органи місцевого самоврядування, освітні установи різних типів та видів, політичні партії, етнічні та інші соціальні групи, творчі спілки, наукові установи, поліграфічні та рекламні агенції тощо, які розташовані в межах територіальної громади, - розповіла Оксана Горбенко.

Зображення та опис символіки розміщені за посиланням: https://kr-rada.gov.ua/simvolika_mista/. Взяти участь в обговоренні можна шляхом заповнення Google-форми на офіційному вебсайті Кропивницької міської ради у розділі "Символіка міста" за посиланням: https://kr-rada.gov.ua/simvolika_mista/opituvannya-simvolika/, опитування на платформі E-Dem за посиланням: https://consult.e-dem.ua/polls/731.

Опитування триватиме з 2 по 16 серпня. Оприлюднення результатів - 19 серпня.

Усі новини