У Кропивницькому стартував літній сезон оздоровлення для дітей пільгових категорій

Понеділок, 10 серпня 2020 14:56

Для дітей пільгових категорій із Кропивницького розпочався літній оздоровчий сезон. Вже у п’ятницю, 07 серпня, 250 дітей з міста та області вирушили набратися сил до табору "Перлина Чорномор’я", що у селищі Сергіївка, Білгород-Дністровського району на Одещині.

Ще 70 дітей пільгових категорій із  Кропивницького виїхали на оздоровлення 08 серпня до дитячого оздоровчого табору «Веселка» у  Скадовську, Херсонської області. А у неділю, 09 серпня, п’ятеро юних кропивничан відправилися до дитячого табору «Молода гвардія» в Одесу. І нарешті, сьогодні,  10 серпня, ще п’ятеро дітей відбули до дитячого табору «Артек», що у Пущі Водиці на Київщині.

Як повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради, перед виїздом кожна дитина пройшла температурний скринінг та медичне обстеження в поліклініках за місцем проживання. До табору дітей супроводжують медпрацівники. Відпочиватимуть діти на Херсонщині впродовж трьох тижнів - із 08 по 28 серпня. Кошти на оздоровлення пільговиків виділив департамент соціального захисту ОДА.

- Ми радіємо, що літнє оздоровлення, хоч і із запізненням через карантинні заходи, але все-таки розпочалось, - розповіла заступник начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська, - Зараз триває набір 60 дітей на наступну зміну в табір «Перлина Чорномор’я», і ми дуже сподіваємось, що оздоровлення пройде успішно. Кошти на оздоровлення цієї групи дітей виділено з міського бюджету.

Усі новини