У Кропивницькому стартував щорічний конкурс «Молода людина року – 2021»

Четвер, 3 червня 2021 16:30

Сьогодні, 03 червня, у Кропивницькому стартував традиційний міський конкурс «Молода людина року – 2021». Про це повідомила заступниця начальника управління молоді та спорту міської ради Катерина Черкасська.

Участь у цьому конкурсі  беруть молоді люди, громадяни України віком від 18 до 35 років. Вони мають бути жителями обласного центру.

Претендент може бути запропонований трудовим чи навчальним колективом за місцем роботи або навчання та громадськими організаціями, - наголосила Катерина Черкасська. – Кращих з кращих обиратимуть члени журі.

Відзнаки «Молода людина року» присуджуються у восьми номінаціях: «Молодий захисник України», «Відкриття року в області культури і мистецтва», «Відкриття року в області фізичної культури і спорту», «Молодий працівник промислової галузі», «Молодий підприємець року», «Молодий науковець року», «Молодий волонтер року», «Сила духу».

Для участі у конкурсі подаються наступні документи:

  • лист-клопотання про присудження звання «Молода людина року»;
  • характеристика кандидата із зазначенням його досягнень за підписом керівника,  що скріплюється печаткою;
  • копії документів, що підтверджують досягнення кандидата;
  • копія паспорта кандидата;
  • згода кандидата на обробку персональних даних.

Термін подачі документів спливає 22 червня 2021 року.

Заявки подаються в електронному вигляді на пошту umc@krmr.gov.ua або в друкованому (письмовому за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 316-а, 313. Телефон (0522) 35 83 12.

 

Усі новини