У Кропивницькому студенти зустрілися з майбутніми роботодавцями

П'ятниця, 23 лютого 2024 19:04

Зустріч студентів і викладачів кафедри менеджменту та підприємництва Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка із потенційними роботодавцями відбулася у Кропивницькому у четвер, 22 лютого.

На зустріч запросили науково-педагогічних працівників кафедри, представників митниці, Держпродспоживслужби, органів державної влади і місцевого самоврядування, приватних організацій та інших структур. Учасницею заходу стала також керуюча справами виконавчого комітету Кропивницької міської ради Світлана Балакірєва.

Студенти ознайомилися з напрямками роботи стейкхолдерів, обговорили питання щодо діяльності їхніх організацій та поєднання освітніх програм із отриманням необхідних умінь, знань та навичок для успішної кар’єри, дізналися про виробничі практики, їхнє значення для подальшого працевлаштування.

Світлана Балакірєва розповіла про договір, який діє між виконавчим комітетом Кропивницької міської ради та Центральноукраїнським державним університетом імені Володимира Винниченка.

- Цим документом передбачено можливість студентам проходити практику у міській раді, ознайомитися із структурою органу місцевого самоврядування, здобути необхідні знання, мати можливість проявити себе, – зазначила Світлана Балакірєва і звернула увагу студентів та викладачів на потребу в сучасних кадрах, в нових молодих спеціалістах, тісну співпрацю з різними навчальними закладами Кропивницького.

 У майбутньому досвід, отриманий в органах місцевого самоврядування, допоможе впоратися із завданнями в будь-яких бюджетних чи приватних установах, висловила переконання Світлана Балакірєва.

Учасники зустрічі окреслили напрями подальшої співпраці потенційних роботодавців у практичній підготовці студентів.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28