У Кропивницькому тимчасово закривається доступ для відвідування кладовищ

Четвер, 23 квітня 2020 11:24

Доступ громадян до відвідування місць поховань на кладовищах Кропивницького тимчасово припиняється

Відповідне рішення прийняв міський штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру сьогодні,   23 квітня.

Підставою для тимчасового перекриття доступу до кладовищ стало розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації заступника міського голови Олександра Мосіна. Відповідно до виданого розпорядження, з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, в місцях перебування масового скупчення людей вирішено закрити для відвідування кладовища, крім випадків здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил, зокрема, участі не більше 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше, ніж 1,5 метри.

Головному управлінню Національної поліції в Кіровоградській області доручено забезпечити виконання вимог постанови  Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом” під час проведення поминальних днів, а також забезпечити охорону публічної, громадської безпеки і порядку на кладовищах під час проведення поминальних днів.

Усі новини