У Кропивницькому триває підготовка виборчих дільниць до ІІ-го туру виборів Президента України

Понеділок, 15 квітня 2019 16:16

У неділю, 21 квітня, Україна обиратиме Президента, тому у Кропивницькому повним ходом триває технічна підготовка до проведення голосування на виборчих дільницях. Ретельний контроль за організаційно-матеріальним забезпеченням приміщень виборчих дільниць здійснюють відповідальні працівники виконавчих органів міської ради Кропивницького.

Сьогодні, 15 квітня, секретар міської ради Андрій Табалов провів робочу нараду з колегами, які продовжують слідкувати за станом технічної  готовності дільниць та їх належного матеріально-технічного забезпечення для роботи дільничних виборчих комісій.

- Кожен із вас повинен тримати на контролі матеріально-технічне забезпечення закріпленої виборчої дільниці, - наголосив Андрій Табалов. - Ваше завдання сьогодні-завтра відвідати дільницю, перевірити, чи всім необхідним забезпечені члени виборчих комісій, та повідомити про стан готовності апарат ради. Усі проблемні питання повідомляти особисто мені для невідкладного їх вирішення.

Відповідальні за виборчі дільниці посадовці мають до 17 квітня перевірити і надати інформацію щодо наявності у приміщеннях телефонного зав’язку, підключення електричних мереж, інтернет – зв’язку, забезпечення комп’ютером та принтером, сейфом, телефонними апаратами, аварійним освітленням, аптечкою, вогнегасниками, Державним Прапором України, стендами для розміщення офіційних матеріалів комісії, столами і стільцями у достатній кількості. Обов’язковою є також наявність пандусу або кнопки виклику для осіб з інвалідністю.

Усі новини