У Кропивницькому триває збір коштів на лікування онкохворої Софійки Машкової

Четвер, 29 квітня 2021 14:59

Вихованці Кропивницьких ДЮКів, які напередодні Великодніх свят організували  онлайн продаж своїх творчих робіт в підтримку першокласниці Софії Машкової, нині звертаються до  містян з проханням  не зупинятися і продовжувати надавати цю допомогу.

Сьогодні, 29 квітня,  ДЮКівці створили яскраву фотозону із 18-ти власноруч створених і розмальованих писанок. Все, для того, щоб привернути увагу до збору коштів на допомогу Софійці Машковій. Дівчинці поставили діагноз: гострий лейкоз - рак крові. Шестирічна дитина потребує невідкладного лікування і допомогти дитині можуть в Іспанії. Але на це потрібно зібрати щонайменше 142 000 євро. Для родини - це непідйомна сума, а хвороба не терпить зволікань.

- Саме тому юні вихованці позашкільних гуртків Кропивницького не змогли залишитись осторонь. Вони вирішили підтримати Софійку, організували благодійний онлайн продаж своїх поробок, малюнків та різноманітних виробів handmade, тепер влаштували фотозону, щоб нагадати – необхідна сума для дівчинки ще не зібрана, тож потрібно зробити все, щоб допомогти дівчинці видужати, - розповіла заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.  

До речі, на онлайн ярмарці сьогодні вже продали виробів на суму в 2395 гривень і благодійний  продаж триває. Варто долучитися!

Усі новини