У Кропивницькому центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працюють кваліфіковані і відповідальні спеціалісти

Четвер, 21 березня 2019 16:56

У міській раді Кропивницького фахівці із соціальної роботи Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації. Завдяки сприянню Благодійного жіночого фонду «Чіріклі» у співпраці з Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова вони прослухали курс лекцій та захистили власні соціальні проекти.

Формуванню знань та навичок роботи з ромським населенням, застосуванню посередництва для поліпшення комунікації і співпраці з ромами, використанню в практичній роботі нових технік навчали Алла Ярошенко, доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри соціальної політики Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, голова громадської організації «Міжнародна академія соціальної роботи» та Капітоліна Кондур, представник Міжнародної благодійної організації «Ромський жіночий фонд «Чіріклі».

- Мені дуже приємно сьогодні вручити свідоцтва нашим фахівцям із соціальної роботи. Отримання додаткових знань для вашої повсякденної  роботи, а особливо коли це ромська громада, - надзвичайно важливий інструмент, - відзначила Наталія Дзюба. - Адже відсутність соціальної напруги у суспільстві великою мірою залежить від кваліфікації соціального працівника.

Олег Краснокутський, директор Кропивницького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді подякував Благодійному фонду «Чіріклі» та громадській організації «Міжнародна академія соціальної роботи» за ефективне навчання соціальних фахівців.

Усі новини