У Кропивницькому ветеран на протезі пройшов піший марафон на підтримку бойових побратимів

П'ятниця, 2 лютого 2024 15:23

У Кропивницькому військовий Володимир Ковальов «Букша» продовжив свій піший марафон на протезі й милицях сьогодні, 02 лютого, щоб підтримати своїх бойових побратимів. Шлях Володимира Ковальова проліг від ЦНТУ до площі Героїв Майдану. На маршруті Героя зустрічали сотні кропивничан.

Свій марафон ветеран, який втратив на війні ногу, розпочав 22 січня у рідному селі Злинка Новоукраїнського району. У піший похід на протезі і милицях вирушив, аби зібрати кошти на підтримку своїх побратимів із 56-ї бригади.

Протягом усього шляху воїна підтримувала його дружина Наталія, а в усіх населених пунктах зустрічали  люди з прапорами України і словами вдячності та підтримки. І звісно — з донатами. Як розповіла дружина захисника Наталя Ковальова, чоловікові уже вдалося зібрати та передати сто тисяч гривень на потреби війська. Зокрема їх спрямували на закупівлю запчастин автівок для 37 батальйону, а також на придбання автівки для захисників-земляків зі Злинки з 25 бригади.

У Кропивницькому разом із містянами воїна зустріли секретар міської ради Олег Колюка, депутатка міської ради,  заступниця начальника голови ОВА Катерина Колтунова, представники обласної влади. Катерина Колтунова символічно подарувала воїну прапор України, щоб він розгорнув його над своїм будинком на знак нашої Перемоги.

Підтримати воїна можна донатом на картку дружини Наталі — 4149 4991 5195 0019

Усі новини