У Кропивницькому відбулись спортивні змагання, приурочені до Дня фізичної культури та спорту

П'ятниця, 8 вересня 2017 16:42

Сьогодні, 8 вересня, у Кропивницькому на стадіоні “Зірка” відбулись урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту, у яких взяли участь керівники області та міста, ветерани спорту, спортивна громадськість області та міста.

Уже другий рік поспіль в обласному центрі проводяться обласні комплексні змагання серед дітей та юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини». Сьогодні від самого ранку на стадіоні «Зірка» вирували справжні спортивні пристрасті. Всього 27 команд, а це 296 учасників - представники з усієї області, приїхали до Кропивницького змагатися у різних видах спорту. Цього дня переможців змагань вітали та нагороджували міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов.

- Вітаю всіх присутніх із завершенням змагань. Хочу побажати юним спортсменам, щоб у майбутньому було якомога більше спортивних досягнень, - звернувся до спортсменів під час вітального слова Андрій Райкович. - Завдання міської влади підтримувати і розвивати фізичну культуру у Кропивницькому. Тому ми робимо усе для того, щоб у школах були сучасні спортивні зали, у місті — спортивні майданчики, на яких тренуватиметься і зростатиме нове покоління спортсменів-переможців.

Також міський голова привітав і нагородив за вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту, значні тренерські досягнення, вагомі здобутки у професійній діяльності Почесною грамотою Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету Ібрагімову Олену Володимирівну, тренера-викладача зі стрільби кульової комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Кіровоградської міської ради.

За традицією після усіх привітань спортивна громадськість вшановує і кладе квіти до підніжжя пам’ятного знаку загиблим воїнам-спортсменам у другій світовій війні 1939-1945 років. Цього року почесне право покласти квіти було надано чемпіону України з бейсболу Дмитру Лімаренку та чемпіонці України з легкої атлетики Катерині Дзюбіній.

А присутніх на святі ветеранів спорту в знак великої пошани за титанічну працю, спортивний оптимізм, мужність і силу духу юні спортсмени привітали квітами.

Усі новини