У Кропивницькому відкрилася благодійна фотовиставка «Тиша миттєвостей»

П'ятниця, 4 серпня 2023 16:36

У відділі краєзнавства бібліотеки Чижевського у Кропивницькому відкрилася фотовиставка «Тиша миттєвостей». Її автор - Артем Безшкуренко – молодий кропивницький науковець і краєзнавець таким чином вирішив допомогти Збройним Силам України.

Умовно виставка складається з двох частин: монохромної і концептуальної та кольорової і пейзажної. Майже на усіх світлинах – Кропивницький – унікальне і яскраве, на переконання автора, місто. Не потрібно шукати красу деінде, в пустелі чи джунглях, вона тут, поруч, у сусідньому парку. Треба лише придивитись. І тоді, ймовірно, вдасться спіймати ту саму неповторну мить.

Артем Безшкуренко фотомистецтвом займається більше десяти років. Для нього це пошук краси, гармонії і тієї самої тиші миттєвостей, в яких залишається час.

Відвідувачі виставки можуть отримати фотороботу, що припала до душі, задонативши на рахунок будь-якого фонду, що займається підтримкою Сил оборони. Суму переказу покупець визначає самостійно. Фото можна буде отримати після завершення експонування виставки наприкінці серпня.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01