У Кропивницькому відкрився простір емоційного розвантаження

Середа, 2 серпня 2023 16:40

У Кропивницькому запрацював простір емоційного розвантаження. Його започаткували учні Кропивницького професійного ліцею сфери послуг та торгівлі в рамках реалізації проєкту UPSHIFT за підтримки дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

- Якщо ми з молоді виховаємо свідомих, розумних і розуміючих людей, то домашнього насилля у перспективі не буде! Ми на порозі ініціативи, котра стане прикладом, як отримати новий, якісний зріз суспільства, - відзначила під час відкриття простору заступниця начальника Кіровоградської ОВА, депутатка Кропивницької міської ради Катерина Колтунова.

Простір емоційного розвантаження – це затишний куточок для усіх, хто потребує психологічної допомоги чи просто шукає спокою, тиші, відновлення сил чи шукає підтримки у звичайній приватній розмові.

Це простір для тих, хто потерпав чи досі потерпає від домашнього насилля, а також місце, де всі охочі зможуть навчитися толерантності та повноцінній взаємодії один з одним. Основна цільова аудиторія – молодь, яка не тільки братиме участь у тренінгах, а й на рівні з професійними психологами проводитиме їх, адже має для цього достатній рівень знань.

Адреса простору емоційного розвантаження:

Кропивницький, вул. Гоголя 79

За анонсами слідкуйте тут fenix_team_help

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01