У Кропивницькому відзначили 35-ту річницю створення обласної організації Українського товариства сліпих

Четвер, 11 жовтня 2018 18:23

Сьогодні, 11 жовтня, у приміщенні академічного обласного музично-драматичного театру імені М. Кропивницького відбулися урочистості з нагоди 35-річчя створення обласної організації Українського товариства сліпих. Привітати з визначною датою керівництво організації та її членів завітала на святковий захід заступник міського голови Наталія Дзюба.

- Від імені міського голови Андрія Райковича щиро вітаю вашу дружню велику родину з 35-річним ювілеєм, - звернулась до учасників урочистостей у своєму вітальному слові Наталія Дзюба. - Користуючись нагодою, хочу відзначити роботу голови правління місцевої організації УТОС Валентини Раєвої, яка завжди дбає про членів  організації. Треба зазначити, що у Кропивницькому чимало дворів, які облаштовані виробами вашого навчально-виробничого підприємства. Наші діти розвиваються фізично і граються на майданчиках, виготовлених на вашому підприємстві. Але і міська влада ніколи не стоїть осторонь проблем «утосівців»: сприяє зниженню вартості комунальних послуг, робить все для того, щоб ви були соціально захищеними. Цього дня хочу побажати миру, здоров’я, добробуту та благополуччя вам і вашим родинам.

Також з нагоди визначної дати та за значний внесок у розв’язанні проблем соціального захисту і соціально-трудової реабілітації громадян з вадами зору, залучення їх до суспільно корисної діяльності, сумлінну працю, активну участь у громадському житті обласної організації Українського товариства сліпих та з нагоди 35-річчя від дня створення товариства Наталія Дзюба оголосила Подяки міської ради та виконавчого комітету юрисконсульту Кіровоградської обласної організації Українського товариства сліпих Сергію Рокожиці та члену правління обласної організації Українського товариства сліпих Сергію Турковському

Усі новини