У Кропивницькому відзначили працівників комунальних підприємств, які допомагають відбудовувати Херсонщину

П'ятниця, 25 серпня 2023 16:20

Українці відбудовують свої території навіть під час війни. Яскравим прикладом згуртованості є об’єднання 15 областей України у відбудові Херсонщини. Працівники комунальних підприємств Кіровоградщини і Кропивницького роблять свій внесок у спільну справу і доводять, що власними силами можна прийти до успіху і відкривати нові перспективи для розвитку. З нагоди Дня Незалежності України комунальників, які під ворожими обстрілами і вибухами ремонтують житло у Херсонській області і ліквідовують наслідки підтоплення від вибуху Каховської ГЕС, запросили до Кропивницької міської ради сьогодні, 25 серпня, аби по-людському щиро подякувати і вручити обласні та міські нагороди. Почесну місію виконали заступник міського голови Олександр Мосін та секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

У залі міської ради зібралися трактористи, машиністи, водії, електрогазозварники, слюсарі-сантехніки, мулярі, столярі, озеленювачі — звичайні трударі і працівники міських комунальних підприємств "Теплоенергетик", "Універсал 2005", водопровідно-каналізаційного господарства, житлово-експлуатаційних організацій №№1,2,3, "Благоустрій", аварійно-диспетчерської служби, "Міськсвітло", "Ритуальної служби — спецкомбінату "Комунально-побутового обслуговування".

Щирі вітання і слова вдячності за мужність і відданість професії працівникам кропивницьких комунальних підприємств Олександр Мосін передав від начальника обласної військової адміністрації Андрія Райковича.

- Кожен із нас робить свій вклад у Перемогу і для кожного вона означає повернення наших хлопців живими з фронту, повернення додому людей, які виїхали з країни, щоб ворог отримав справедливе покарання. А ще — відбудова зруйнованих міст і сіл. Наші Збройні сили роблять все можливе, щоб ми могли працювати  і відбудовувати країну, - звернувся до присутніх Олександр Мосін. - Це ви відновлюєте водо- і електропостачання на деокупованих територіях, ліквідовуєте наслідки підтоплення після підриву Каховської ГЕС. Попереду ще багато роботи і сьогодні у ваших професіях відчувається брак робочих рук. Але ми віримо, що гуртом відбудуємо Україну. Низький вам уклін і щира подяка.

Слова вдячності від імені депутатського корпусу передав і секретар міської ради Олег Колюка.

- Ваша робота надзвичайно важлива. А сьогодні вона вимагає ще й сміливості та мужності, адже ви забезпечуєте порядок на Херсонщині під постійними ворожими обстрілами, дбаєте про благоустрій території нашої громади. Це ваш ємкий вклад у нашу перемогу, - зазначив Олег Колюка.

За проявлену свідому громадянську позицію, активну участь у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Херсонської області, спричиненої підривом Каховської гідроелектростанції Олександр Мосін та Олег Колюка вручили працівникам комунальних підприємств заслужені відзнаки.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01