У Кропивницькому вітали кращих працівників сільського господарства з усієї області

Четвер, 16 листопада 2017 16:18

Сьогодні в Кропивницькому з Днем працівників сільського господарства вітали кращих представників професії хліборобів. В обласній філармонії зібралися трудівники галузі зі всієї області.

Міський голова Андрій Райкович у вітальному слові подякував кожному з них за нелегку та копітку працю і побажав наснаги і витримки.

- Велика шана і повага до людей, чиї руки пахнуть хлібом, у мене, як кажуть, з молоком матері! Можна придумувати нові свята, відміняти старі і неактуальні, але про хліборобське, професійне свято забути гріх. Сільське господарство має корінну основу - слово господар! – наголосив очільник міста. - На тому й стоїть наша країна - від найменшого села, до найбільшого міста. Якщо скрізь, особливо на землі, є міцний господар, справжній патріот, територія матиме розвиток, а люди - добробут.

Вручив Андрій Райкович і грамоти міської ради. Їх отримали Лариса Корсун – пекар ТОВ «Кіровоградхліб 2014», Віталій Прибудченко начальник елеватора насіння ТОВ «Градолія» та Олександр Хитрий - директор Кропивницького регіонального представництва ТОВ «Агроресурс».

Усі новини