У Кропивницькому визначатимуть найкращого «Посадовця року»

Вівторок, 24 жовтня 2017 16:32

У Кропивницькому стартує конкурс «Посадовець року». Про це повідомила керівник відділу кадрової роботи міської ради Світлана Балакірєва під час прес-конференції сьогодні, 24 жовтня.

За інформацією Світлани Балакірєвої, конкурс «Посадовець року» проводиться з метою підвищення професіоналізму посадових осіб місцевого самоврядування, розвитку їх творчої активності, ініціативи, сприяння розвитку місцевого самоврядування, прозорості й вдосконалення процесу організації, ефективності діяльності та узагальнення досвіду роботи кращих працівників органів місцевого самоврядування. Участь у Конкурсі можуть брати як посадові особи місцевого самоврядування, так і депутати міської ради.

Керівник відділу кадрової роботи повідомила, що для участі у Конкурсі депутати рад Кропивницького та посадові особи місцевого самоврядування до 31 жовтня поточного року повинні заповнити анкету учасника з додаванням відео-презентації про себе та інших матеріалів: публікації в пресі, листи громадян, колективів з оцінкою діяльності претендента тощо.

Світлана Балакірєва також відзначила, що Конкурс проходитиме у три тури. Перший тур розпочнеться вже 02 листопада, під час якого учасники презентуватимуть себе та свою професійну і громадську діяльність. Другий тур, проведення якого заплановане на 10 листопада, полягає у перевірці знань актів законодавства та нормативних документів, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування. Під час цього етапу учасники Конкурсу виконуватимуть ще і практичну роботу зі складання ділового документа та вирішуватимуть ситуативне завдання.

Останній тур, під час якого будуть визначені переможці Конкурсу, проходитиме у вигляді онлайн голосування на офіційному веб-сайті міської ради Кропивницького і триватиме із 13 по 28 листопада 2017 року.

- Переможці Конкурсу визначатимуться за номінаціями: «Депутат року», «Керівник року», «Спеціаліст року». Вони будуть нагороджені дипломами переможців та грошовою винагородою у розмірі 3 тисячі гривень, - відзначила Світлана Балакірєва. – Оголошення результатів Конкурсу та нагородження переможців відбудеться 7 грудня, у День місцевого самоврядування в Україні.

Усі новини